نکات 

مهم برای تپل کردن دام های لاغر 

عارضه ها 

اکثر لاغر بودن دام: 

معضلات 

تغذیه ای به عارضه ها مختلف مانند مصرف غذای بی کیفیت، عدم مصرف غذا مطلوب و فقدان علوفه و غذای حاوی ویتامین و مواد معدنی عدم 

استعمال از ترکیبات ضد انگل بیمار 

بودن دام به مدت طولانی آبستنی 

ماشین آلات تولید خوراک دام

و 

… نکات 

حساس برای چاق کردن دام های لاغر تغذیه 

دام با غذای مرغوب، ترکیبات ویتامینه و مواد معدنی به کار گیری 

از ترکیبات ضد انگل ممکن است بعضا از دام های موجود در گاوداری یا گله دوران های طولانی دچار بیماری های مزمن بوده باشند . این دام ها به سختی قابل معالجه بوده و در سود آرزو چندانی به تپل شدن آنان نخواهد بود . 

نکات 

اساسی برای تپل کردن دام های لاغر آبستنی یک عدد از مهمترین علل لاغر شدن دام های ماده میباشد . در این دوره تغذیه دام بایستی علاوه بر مواد غذایی مرتبه یک دربرگیرنده ترکیبات انرژی زا مانند آب و شکر رقیق نیز باشد . این ماد غذایی نقش تقویت کننده را داشته و برای مامان و جنین بسیار مفید می باشد . این جور تغذیه بازدارنده از لاغر شدن دام مادر پس از وضع حمل می شود . لاغر شدن بیش از حد دام مادر پس از وضع حمل ممکن است زیاد خطرناک بوده و موجب مرگ دام شود . 

نکات 

دارای اهمیت برای تپل کردن دام های لاغر برای سرعت بالا تر چاق شدن دام می بضاعت و توان ترکیبات تزریقی تپل کننده را نیز در کنار مواد ویتامینه و معدنی به دام های لاغر اعطا کرد . این ترکیبات چاق کننده تنها در صورتی اثرگذار است که دام تغذیه کافی و مناسب داشته و ترکیبات ضد انگل هم به آن داده شود . 

واکسیناسیون به موقع هم موثرترین خط مش برای پیشگیری از بیمار شدن دام میباشد . بیمار بودن دام به زمان طولانی یک عدد از اساسی ترین علل لاغری های برگشت ناپذیر است . 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بغل پاش heart attack برج خنک کننده sarzamine mehr مجله بانوان و دختران ایران زمین مینو رایانه نمونه سوالات آزمون اصلح مهارت آموزان ماده ۲۸ من یک دانش آموز هستم. و _ ماندن# با زینب(س) # صراط(عباس) _می خواهد #