تفاوت 
گوشت میش , بز ,قوچ ,بره شنبه 
هفدهم بهمن ۱۳۹۴ ساعت 5:58 | متن ‌شده به دست علی رضا عزیزی | ( نظر دهید ) درمورد 
گوشت گوسفندی : گوشت های میش و بز دارنده گوشتی سفت و دیر پز میباشند . 
گوشت میش را قصاب ها با اسم گوشت تعاونی می شناسند . 
توضیح: به گوسفند ماده ای که وضع حمل کرده باشد میش می‌گویند . 
گوشت بز مقداری پر رنگ تر از گوشت میش هست . 
گوسفند نر بالغ را شیشک می نامند که گوشت آن لطیف تر از گوشت میش هست . 
البته به گوسفند بزرگی که کاملاً بالغ گردیده است ، قوچ می‌گویند . گوشت قوچ مقوی میباشد و برای جوان ها اثرگذار است . 
ولی مقداری وحشیانه خیس از گوشت شیشک است . 
و اما . . . 
اصل مطلب: در صورتی‌که گوسفندی زایمان نکرده باشد و یا بالغ نشده باشد ، برّه اسم دارااست . 
گوشت بره (به خصوص برّه شیری) لطیف ترین و گرانترین مدل گوشت گوسفندی میباشد . 
حالا 
اینجانب یه رویه بهتون یاد میدم تا بتونید گونه های گوشت گوسفندی رو از هم تشخیص بدهید: گوشت میش و دام های پیر تر دارنده غضروف هایی به رنگ سپید متمایل به زرد رنگ است . 
رنگ آن نسبت به گوشت برّه مقداری تفاوت داراست . 
گوشت برّه های برنا و دام های جدید به بلوغ رسیده ، دارای غضروف هایی به رنگ سفید متمایل به آبی تا سپید متمایل به سبز می باشد . 
گوشت 
برّه شیری هم که میزان ی جنازه و یا این که اجزای آن دیگه معلومه !!! میش به مراتب لاغر است، گوشت آن تیره‌رنگ بوده، دارای ران لاغر و چربی زرد‌رنگ هست . 

نشان 
مختص تشخیص گوشت بز کهن سال از گوشت گوسفند هم تیره‌بودن آن و صورت مخروطی و کشیده ران است؛‌ گوشت بز درصورتی که خوب باشد، تفاوتی با گوشت شیشک (گوشت مرغوب گوسفندی) دارد 
طبع 
گوشت بز سرد و گوشت گوسفند گرم است 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وان ایکس بت فارسی میراکل‌وب خبر 24 | جدید ترین خبر های ایران و جهان Annie درمانسرا موتور برق | قیمت موتور برق | موتور برق بنزینی آسیابهای صنعتی و خطوط میکرونیزه قرآن یعنی زندگی